WORKSHOPS


ZOMERSCHILDERWERKPLAA


Cursuscode: 3145

Vrijwel alle schildercursussen stoppen in de zomervakantie. Vanaf april t/m half september is er in bij onze VU niet veel meer te doen voor cursisten die (voor het grootste gedeelte) gewoon thuis zijn tijdens de vakantieweken. En dat is jammer. Thuis wordt vaak niet veel aan het schilderwerk gedaan en juist in een rustige periode is het leuk nog wat activiteiten gepland te hebben staan.

Daarom organiseren wij de zomer-schilderwerkplaats.


Van begin mei tot begin september wordt er 1 x in de 2 weken op woensdagochtend schilderles gegeven. Iedereen mag daar werken met eigen materiaal en een eigen techniek aan een zelfgekozen onderwerp. Maar men kan ook werken aan een opdracht van de docent. Eventueel kan bij mooi weer besloten worden buiten te schilderen.

Iedereen wordt op eigen niveau begeleid. De docent -Teus van Kooten-  helpt, legt uit en geeft tips. En natuurlijk is er de gezelligheid en inspiratie van de medecursisten.

U kunt niet alle lessen?

Daar hebben we rekening mee gehouden!

U betaalt voor 7 lessen, maar mag er 10 komen.

U kunt zelf bepalen op welke lessen u aanwezig bent.

Woensdag 9 mei 2018

10 lessen van 2,5 uur , om de 2 weken aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)Prijs: € 112,50

Dhr. T. (Teus) van Kooten

Er wordt tijdens deze cursus met eigen materiaal gewerkt. De eerste bijeenkomst is sowieso gewoon in de vu. Als het weer het toelaat buiten te schilderen, ontvangt u van de docent 2 dagen van tevoren een mailtje. De buitenschilderlocaties zijn in de omgeving. Toch kunnen er ook afspraken gemaakt worden over meerijden.

09:30 - 12:00

Locatie: VU-gebouw De Springplank

KUNSTKANJERS


KunstKanjers, is een nieuw actief kunstprogramma in de vrije tijd voor de jeugd in Alblasserdam. KunstKanjers bestaat uit muziek-, dans-, beeldend,- en andere actieve kunst projecten. 

Het biedt jeugd en jongeren , die kennis hebben gemaakt met  kunst en cultuur  in het onderwijs,  de mogelijkheid om in hun vrije tijd die kennis te verdiepen, te verbreden en de kans om hun talenten verder te ontwikkelen.


 KUNSTKANJERS BEELDEND

Jeugd en Jongeren die hun beeldende talenten verder willen ontwikkelen olv kunstenaars kunnen

zijn welkom in het Kunstatelier. Hier leren ze diverse technieken en manieren van kijken.

KunstKanjers biedt 2 kunstateliers:

Verbeeld je eens

‘Verbeeld je eens ‘ is het Kunstatelier waar tekenen, schilderen en ruimtelijk werken met divers

materiaal centraal staat. Het creëren van een nieuwe werkelijkheid door anders te kijken, door

materialen te combineren door het ontdekken van nieuwe manieren hoe met materiaal om te gaan.

Verbeeld je eens’’ is bestemd voor jeugd /Jongeren 8-14 jaar


ARTWORKS TEUS VAN KOOTEN

WORKSHOP ARTWORKS TEUS VAN KOOTEN


Ook geef ik schilderles in mijn atelier, Soms in groepen maar ook aan wat geoefende schilders die meer ervaring hebben met schilderen maar vast lopen in hun techniek. of stijl,  Vraag geheel vrijblijvig naar de mogelijkheden.

ARTWORKS TEUS VAN KOOTEN      Atelier: Participand lelsstraat 2 Alblasserdam Tel: 0640526469